Tel.: 09 277 87 57
Contact
Mooie en functionele daken gaan samen bij ons!

Vraag naar onze vakkundige zinkwerken in Lovendegem

Na de komst van onze ervaren vakmensen kan u naast een betrouwbaar dak ook rekenen op een mooie dakbedekking die perfect bij de stijl van uw woning past. Wij beschikken over tal van keuzemogelijkheden aan materialen om ervoor te zorgen dat u zich meteen goed voelt bij het resultaat. Na het leggen van de dakbedekking kunnen wij voor een perfecte afwerking zorgen met onze zinkwerken waarvoor wij bekend staan in Lovendegem en omgeving.

Wij plaatsen onder andere dakgoten in zink, aangezien dit niet alleen zorgt voor een aantrekkelijke look van uw woning, maar vooral een heel duurzame toepassing is om regenwater op te vangen. U zal geen lekje meer bespeuren. Ook voor regenafvoerbuizen gaan wij o.a. te werk met zink.

U hoeft echter geen voorstander te zijn van zinkwerken, wij zijn zeer veelzijdig en plaatsen de persoonlijke wens van de klant steeds voorop. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor PVC of hardhout te kiezen voor uw regenwaterafvoer. Ontdek daarom onze vele mogelijkheden die wij bieden voor het leggen van daken, u zal versteld staan.

Wij maken het verschil met onze afwerking:

  • plaatsen en herstellen van dakgoten
  • in verschillende materialen zoals zink, PVC of hardhout
  • aanbrengen van buizen voor regenwaterafvoer
  • verbannen van lekken door onze ingreep

Contacteer vandaag nog Dakwerken Pauwels uit Lovendegem voor het plaatsen of herstellen van uw dakgoot.

Contacteer ons!09 277 87 57