Tel.: 09 277 87 57
Contact
Onze afwerking maakt uw droom tot realiteit

Reken ook voor kleine verbouwingswerken op onze vakmensen

Als de nieuwbouw er staat of de renovatiewerken van woning zijn voltooid dan wacht meestal nog de veeleisende afwerking van de binnenruimte en andere tal van kleine verbouwingswerken. U hoeft niet langer te zoeken naar een geschikte aannemer dankzij onze veelzijdige aanpak. Na de metselwerken hebt u genoeg aan één telefoontje naar onze zaak in Lovendegem om gerust te zijn. Wij werken iedere kamer af zoals u het voor ogen heeft.

Wij leggen plafonds in de door u gekozen materialen. Muren kunnen door ons aangekleed worden met Gyproc of door middel van een bezetting. Ook het vloeren is mogelijk met onze ervaren vakmensen. Zelfs het aanbrengen van de elektriciteit zoals het hoort, kan u aan ons vragen. Zelfs wanneer u mogelijks de zolder wil inrichten tot een volwaardige kamer zijn wij er om dit en andere kleine renovatie- of verbouwingswerken van u over te nemen.

Wanneer binnen alles nieuw is, nemen wij indien gewenst ook de buitenzijde onder handen. Wij slijpen bijvoorbeeld voegsel uit de gevels om nadien voor een fris uitzicht alles terug in te voegen.

Wij bieden een volledige service:

  • afwerken van nieuwbouw en uitbreidingen
  • plafonds, muren en vloeren
  • leggen van elektriciteit
  • afwerken van kamers en zolders
  • vernieuwen van voegsel aan buitengevels

Laat de vele karweien en verbouwingswerken aan uw woning over aan onze ervaren handen, contacteer ons vandaag nog.

Contacteer ons!09 277 87 57